De rechtbanken hebben bevestigd dat fibromyalgie wordt gemalen tot een blijvende invaliditeit voor de uitleg, deel deze informatie

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

De TSJ Sociale van Catalonië gehouden in een recent arrest S 1403/2015 van 24 februari (Rec. Suplicación 6239/2014), fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) is gemalen tot een “blijvende invaliditeit” voor de uitleg.

De verklaring verwijst naar een geval van een vrouw die de chemische industrie, die ernstige pijn in de nek en degeneratieve proces te lijden heeft gehad, zonder betrokkenheid van de wortel, fibromyalgie en CFS zonder psychotische symptomen meer terugkerende depressie frame.

In haar besluit, het Hooggerechtshof van Catalonië, waar de LGSS maakte vaste rechtspraak van handicap instelling, waarin staat dat benadrukte “blijvende invaliditeit beoordeling moet worden afgeleid in reactie functionele beperkingen vooral gedaan door de werknemers te lijden.”

In de camera, arbeidsongeschiktheid het verlies van de capaciteit van ernstige anatomische of functionele reducties moeten begrijpen dat te verminderen of het vermogen om teniet te doen om te werken, en zonder remmen van de indeling van de mogelijkheid van het herstel van het vermogen om te werken, als ze bestaan als onveilig of zeer lange termijn.

Dat is, niet alleen niet alleen gedetecteerd wanneer zij geen fysieke mogelijkheden voor professioneel werk, maar ook, zij vaardigheden vasthouden aan een bepaalde activiteit vervullen, niet te maken met een minimale doeltreffendheid, de prestatie van elk werken, hoewel eenvoudig, vereist een planningsaanvragen, beweging en interactie, en zorgvuldigheid.

In het geval, heeft de ziekte van de patiënt wordt een beeld dat “het goede verloop van alle soorten werk voorkomen, met inbegrip van sedentaire taken en milde karakter dat niet meer dan de prestaties van bijzonder intense fysieke inspanning vereisen.”

“Op dit moment wordt getroffen door een ernstige ernst van de ziekte die optreedt met voldoende intensiteit van uw vermogen om te verwijderen om te werken, wat andere degeneratieve ziekten toegevoegd,” de beslissing.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

De kandidaat heeft aanzienlijke terugkerende depressies zonder psychotische symptomen van ernstige pijn in de nek en degeneratieve proces, zonder betrokkenheid van de wortel, fibromyalgie en CFS.


Daarom is de TSJC, de rollback door het Nationaal Instituut voor Sociale Zekerheid (INSS) tegen de beslissing van de Labour Hof reeds 1 Girona in 2013 verhuisde, waar.

IPA situatie van een maatschappelijk werker met fibromyalgie en CVS
(. Rec 6239/2014) Sociale kamer van het Hooggerechtshof van Catalonië, in arrest nr 1403/2015 van 24 februari, zei ook dat de IPA – situatie voor iedereen, het werk van een maatschappelijk werker met fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom, bevestigde de uitspraak van de arbeidsrechtbank en het beroep verworpen door het Nationaal Instituut voor sociale Zekerheid gebracht.
het betaalde werknemers diensten die zeer geavanceerde fibromyalgie – syndroom en chronische vermoeidheid, klasse leed educadora- III samen met depressieve chronische ziekte, milde cognitieve antevenido stoornissen en carpaal tunnel syndroom en andere ziekten.

Denk aan het huis en alleen te lijden door de ernst van fibromyalgie en chronische vermoeidheid, moet de mate worden erkend om een activiteit die ook met vaardigheden, heeft geen echte autoriteit van het werk uit te voeren met een zekere effectiviteit te doen.

Er is hevige pijn die ernstig ondermijnen, lood productiecapaciteit in termen van prestaties, capaciteit en efficiency, en zonder licht werk gewoon niet meer in staat zijn om uit te voeren om te weerleggen de verlammende situatie genoten om bijvoorbeeld permanent en volledig te overwegen.

Aan de definitie van LGSS terug in de blijvende invaliditeit is grote wet, die verantwoordelijk is voor de rapportage dat een dergelijke mate van invaliditeit zijn niet alleen erkend als zij geen físicapara mogelijkheid elke professionele werk te doen, maar ook, zij het het houden van vaardigheden om bepaalde activiteiten uit te voeren, moet je het niet doen met een minimale effectiviteit, omdat de uitvoering van een werk, hoewel eenvoudig, vereist een planning verzoeken, beweging en interactie, evenals zorg en aandacht.

De invaliditeit moet worden opgevat als een verlies capaciteit van ernstige anatomische of functionele kortingen, te verminderen of het vermogen om teniet te doen aan het werk, en zonder remmen van de indeling van de mogelijkheid van het herstel van het vermogen om te werken, indien aanwezig als onveilig of zeer lange termijn is.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *