Domstolarna har bekräftat att fibromyalgi är vanligt att deklarera en permanent invaliditet, vänligen dela denna information

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

 

Den sociala avdelning TSJ Katalonien hölls i en nyligen avkunnad dom, S 1403/2015 24 februari (Rec. Suplicación 6239/2014), fibromyalgi och kroniskt trötthetssyndrom (CFS) är konstant att förklara en “permanent invaliditet”.

Uttalandet avser ett fall av en kvinna, för att driva den kemiska industrin, som har drabbats hårdast i återkommande depression utan psykotiska symtom allvarlig natur, nacksmärta och degenerativ process utan inblandning av roten, fibromyalgi och CFS.

I sitt beslut, Supreme Court of Katalonien belyser rättspraxis om definitionen av LGSS görs på funktionshinder, där det sägs att “bedömningen av permanent invaliditet måste göras i de funktionella responsgränser främst från arbetare som lider . ”

Målet måste funktionshinder förstås som förlusten av förmågan allvarliga anatomiska eller funktionella minskningar som minskar eller upphäver förmågan att arbeta, och utan att hämma klassificeringen av möjligheten att återvinna arbetsförmågan när de förekommer osäkra eller mycket lång sikt.

Med andra ord, inte bara bör inte endast att erkännas när den inte har någon fysisk möjlighet för professionellt arbete, men ändå hålla de kunskaper som behövs för att utföra en aktivitet, inte behöva göra det med minsta bromsverkan, som utförandet av arbeten, även om enkel, kräver programmering krav, rörelse och interaktion, samt vård och uppmärksamhet.

I fall blir patientens sjukdom en bild som “hindrar ett korrekt genomförande av alla typer av arbete, inklusive stillasittande aktiviteter och mild karaktär som inte kräver utförandet av särskilt intensiv fysisk ansträngning.”

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

“För närvarande påverkas av allvarliga allvarliga karaktär sjukdom som förekommer med tillräcklig intensitet för att avbryta din förmåga att arbeta, som tillsätts andra degenerativa sjukdomar,” beslutet.

Kandidaten har återkommande depression utan psykotiska symtom av allvarlig karaktär, nacksmärta och degenerativ process utan inblandning av roten, fibromyalgi och CFS.


Därför avvisar TSJC laddning rörd av det nationella socialförsäkringsinstitutet (INSS) mot beslutet redan gjort Arbetsdomstolen ett Girona i 2013.

IPA situationen för en social pedagog med fibromyalgi och CFS
sociala avdelningen vid Högsta domstolen i Katalonien, i ärende nr 1403/2015 24 februari (Rec. 6239/2014), sade också situationen för alla IPA ett verk av en socialarbetare med fibromyalgi och kroniskt trötthetssyndrom, vilket bekräftar beslutet av arbetsdomstolen och avslog överklagandet av det nationella socialförsäkringsinstitutet.
löntagare tjänster educadora- lidit mycket avancerad fibromyalgisyndrom och kronisk trötthet, klass III tillsammans med kronisk depressiv sjukdom, mild kognitiv svikt och antevenido karpaltunnelsyndrom och andra sjukdomar.

Tänk på huset och svårighetsgraden av fibromyalgi och kronisk trötthet, graden lidit, måste det erkännas att även med kompetens att göra en viss aktivitet har ingen verklig makt krävande arbete med viss effektivitet.

Det finns intensiv smärttillstånd som orsakar allvarligt undergräva kapacitet när det gäller prestanda, kapacitet och effektivitet, och utan att kunna utföra lätt arbete mer bara för att vederlägga den förlamande situationen har haft en sådan permanent och absolut.

Om definitionen av LGSS tillbaka i permanent invaliditet är mycket rättspraxis som var ansvarig för att konstatera att en sådan grad av funktionsnedsättning inte bara bör erkännas när det inte har físicapara kapacitet att utföra arbete professionell men ändå hålla kompetens att utföra en viss aktivitet, behöver du inte göra det med minimal effektivitet, eftersom utförandet av arbete, men enkel, kräver programmering krav, rörelse och interaktion, samt vård och omsorg.

Funktionshindret måste förstås som förlusten av förmågan allvarliga anatomiska eller funktionella minskningar som minskar eller upphäver förmågan att arbeta, och utan att hämma klassificeringen av möjligheten att återvinna arbetsförmågan när de förekommer som osäker term eller mycket lång.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *