Domstolene har bekreftet at fibromyalgi er vanlig å erklære en permanent uførhet, kan du dele denne informasjonen

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

 

The Social Chamber av TSJ Catalonia holdt i en fersk dom, S 1403/2015 24 februar (Rec. Suplicación 6239/2014), fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom (CFS) er konstant å erklære en “permanent funksjonshemming”.

Uttalelsen viser til et tilfelle av en kvinne, for å betjene den kjemiske industrien, som har lidd mest under tilbakevendende depresjon uten psykotiske symptomer alvorlig karakter, nakkesmerter og degenerative prosess uten involvering av roten, fibromyalgi og CFS.

I vedtaket Høyesterett i Catalonia streker etablert rettspraksis på definisjonen av LGSS gjort på funksjonshemming, som sier at “vurderingen av varig uførhet må gjøres i den funksjonelle respons grenser hovedsakelig fra arbeidere som lider . ”

Målet må funksjonshemming forstås som tap av evne til alvorlige anatomiske eller funksjonelle reduksjoner som reduserer eller negere evne til å arbeide, og uten at hemme klassifisering av muligheten for å utvinne den arbeidskapasitet når den er tilstede usikker eller veldig lang sikt.

Med andre ord, ikke bare bør ikke bare bli anerkjent når det ikke har fysisk mulighet for faglig arbeid, men fortsatt beholde de ferdighetene som trengs for å utføre en aktivitet, ikke å måtte gjøre det med minst mulig ytelse, som utførelsen av arbeid, selv om enkelt, det krever programmering kravene, bevegelse og samhandling, samt omsorg og oppmerksomhet.

I tilfelle, blir pasientens sykdom et bilde som “hindrer forsvarlig gjennomføring av alle typer arbeid, inkludert stillesittende oppgaver og mild natur som ikke krever gjennomføring av spesielt intens fysisk anstrengelse.”

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

“På det nåværende tidspunkt er berørt av alvorlig alvorlige karakter lidelse som oppstår med tilstrekkelig intensitet til å kansellere din evne til å arbeide, som er tilsatt andre degenerative sykdommer,” vedtaket.

Kandidaten har tilbakevendende depresjon uten psykotiske symptomer på en alvorlig karakter, nakkesmerter og degenerative prosess uten involvering av roten, fibromyalgi og CFS.


Derfor avviser TSJC Rollback flyttet av National Social Security Institute (INSS) mot avgjørelsen allerede gjort Arbeidsretten en Girona i 2013.

IPA situasjonen for vernepleier med fibromyalgi og CFS
Social Chamber of Høyesterett i Catalonia, i sak nr 1403/2015 24 februar (Rec. 6239/2014), sa også situasjonen for alle IPA arbeidet med en sosionom med fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom, som bekrefter avgjørelsen av arbeids~~POS=TRUNC retten~~POS=HEADCOMP og forkastet anken av National trygde Institute.
betalte arbeidere tjenester educadora- led meget avansert fibromyalgi syndrom og kronisk tretthet, klasse III sammen med kronisk depressiv sykdom, mild kognitiv svikt og antevenido carpal tunnel syndrom og andre sykdommer.

Tenk på huset og med alvorlighetsgraden av fibromyalgi og kronisk utmattelse, graden led, må man være klar over at selv med kompetanse til å gjøre en bestemt aktivitet har ingen reell myndighet tidkrevende arbeid med litt effekt.

Det er intense smerter som forårsaker, ødlegge kapasiteten når det gjelder ytelse, kapasitet og effektivitet, og uten å være i stand til å utføre lett arbeid mer bare for å tilbakevise den lammende situasjonen har hatt det faste og absolutte.

Om definisjonen av LGSS tilbake i varig uførhet er mye rettspraksis som var ansvarlig for å merke seg at en slik grad av funksjonshemming bør ikke bare bli anerkjent når det ikke har físicapara kapasitet til å utføre arbeid profesjonell, men likevel beholde kompetanse til å utføre en bestemt aktivitet, trenger du ikke å gjøre det med minimal effekt, siden utførelse av arbeid, men enkel, krever programmering kravene, bevegelse og samhandling, samt omsorg og oppmerksomhet.

Uføre må forstås som tap av evne alvorlige anatomiske eller funksjonelle reduksjoner som reduserer eller negere evne til å arbeide, og uten at hemme klassifisering av muligheten for å utvinne den arbeidskapasitet når tilstede som usikker sikt eller veldig lang.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *