Domstolene har bekreftet at Fibromyalgi er grunnen for å erklære en permanent uførhet, kan du dele denne informasjonen

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

The Social Chamber av TSJ av Catalonia holdt i en fersk dom, S 1403/2015, 24. februar (Rec. Suplicación 6239/2014), fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom (CFS) er grunnen til å erklære en “permanent funksjonshemming”.

Uttalelsen viser til et tilfelle av en kvinne, operere den kjemiske industrien, som har lidd mer under tilbakevendende depresjon uten psykotiske symptomer alvorlig karakter, nakkesmerter og degenerative prosessen uten deltakelse av roten, fibromyalgi og syndrom kronisk tretthet.

I vedtaket Høyesterett i Catalonia understreker avgjort loven om å sette LGSS gjort på funksjonshemming, som sier at “vurderingen av varig uførhet må være i respons til funksjonelle begrensninger som oppstår hovedsakelig fra lidelsene til arbeiderne.”

Et kamera må funksjonshemming forstås som tap av evne til alvorlige anatomiske eller funksjonelle reduksjoner som reduserer eller opphever evnen til å arbeide, uten å hemme klassifiseringen av muligheten for utvinning av arbeidskapasitet når stede så usikker eller veldig lang sikt.

Det vil si, ikke bare må ikke bare bli anerkjent når den ikke har noen fysisk mulighet for alle profesjonelle arbeid, men også når samtidig som evnen til å utføre en aktivitet, trenger ikke å gjøre det med minimum ytelse, som å utføre noe arbeid, men enkel, imperativene kalender, bevegelse og interaksjon, så vel som behandling og oppmerksomhet er nødvendig.

I tilfelle, pasientens sykdom blir et bilde som “hindrer en vellykket gjennomføring av alt arbeid, inkludert stillesittende oppgaver og mild som ikke krever gjennomføring av et spesielt intens fysisk anstrengelse.”

“På det nåværende tidspunkt er påvirket av en alvorlig alvorlighetsgraden av sykdommen som oppstår med tilstrekkelig intensitet til å avbryte sin evne til å arbeide, som er tilsatt andre degenerative sykdommer,” vedtaket.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Kandidaten har tilbakevendende depresjon uten psykotiske symptomer alvorlig karakter, nakkesmerter og degenerative prosess uten deltakelse av roten, fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom.


Derfor avviser TSJC Tilbakerulling flyttet av National Institute of Social Security (INSS) mot vedtaket og gitt Arbeidsretten en Girona i 2013.

IPA situasjonen for vernepleier med fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom
Social Chamber of Høyesterett i Catalonia, i dommen No 1403/2015 av 24. februar (Rec. 6239/2014), sa også situasjonen ved IPA alt arbeidet med en vernepleier med fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom, som bekrefter avgjørelsen av det arbeids~~POS=TRUNC og avvist søksmålet fra Statens institutt for sosial sikkerhet.
Tjenester betalte arbeidere som led educadora- syndrom og fibromyalgi meget avansert kronisk tretthet, klasse III sammen med kronisk depressiv sykdom, mild kognitiv svikt og antevenido carpal tunnel syndrom og andre sykdommer.

Tenk huset og bare av alvorlighetsgraden av fibromyalgi og kronisk utmattelse, graden led, må man være klar over at selv med ferdigheter til å gjøre noen aktivitet har ingen reell myndighet til å fullføre arbeidet med litt effekt.

Det er intense tilstander av smerte forårsaket, alvorlig påvirke produksjonskapasitet i form av ytelse, kapasitet og effektivitet, og uten å kunne gjøre lett arbeid, bare ikke tilbakevise den lammende situasjonen hensyn eksempel endte med en permanent og absolutt.

I definisjonen av LGSS tilbake i varig uførhet er det av stor rettsvitenskap som har vært ansvarlig for å merke seg at en uføregrad, bør ikke bare bli gjenkjent når den har físicapara evne til å utføre noen profesjonelle arbeid, men også når samtidig opprettholde evne til å utføre en aktivitet, trenger du ikke å gjøre det med minimum ytelse, siden ytelsen til noe arbeid, men enkle, krever en obligatorisk kalender, bevegelse og samhandling, samt omsorg og oppmerksomhet.

Uføre må forstås som tap av evne til alvorlige anatomiske eller funksjonelle reduksjoner som reduserer eller opphever evnen til å arbeide, uten å hemme klassifiseringen av muligheten for utvinning av arbeidskapasitet når tilstede som usikker eller veldig lang sikt.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *