Fibromyalgi er en sykdom og rett til ytelser

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Den TSJC mener at tilstanden er en årsak til varig uførhet

Hver dag flere setninger hensyn til personer med fibromyalgi, en degenerativ sykdom som fører til andre forhold som kronisk tretthet og depresjon, har rett til å motta fordeler for total uførhet Social Security. Den INSS gjenkjenner ikke noen levering, eller bare det gjør delvis, slik at de som berøres bør juridisk mening. for år, domstolene avviste begjæringer. Men nå er det annerledes.

The Social Chamber of Superior Court of Catalonia utstedt en ny prejudicial- 28 oktober 2015, noe som gir grunn til søkeren, en kvinne som arbeider Girona kjemisk industri, fordi “lider sykdommer danne en boksen som hindrer riktig utvikling av alle typer arbeid, inkludert stillesittende natur oppgaver som ikke krever spesielt intens fysisk anstrengelse “ .

Avviser Social Security

Uttalelsen la til at søkeren “er påvirket av økningen i lidelse av en alvorlig art, som skjer med nok til å avbryte sin arbeidsevne, som andre degenerative sykdommer er ekstra intensitet.” Så TSJC avviser kravet søknad som fremlegges National Institute of Social Security (INSS) mot avgjørelsen og ga Arbeidsretten en Girona i 2013

Advokaten for søkeren, forklarer Antonio Diaz at disse uttalelsene Tarrago åpne en dør til den fremtiden for de som rammes, da disse “er sideelver absolutt varig uførhet med kronisk, vedvarende, alvorlig eller alvorlige tilfeller” .Degenerasjonen av sykdommen på dette stadium er de fleste mennesker som lider.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *