Fibromyalgie Lijders: tweederde van de patiënten Report Relief Met Marihuana

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Fibromyalgie blijft een slecht begrepen ziekte. Artsen zijn van mening dat mensen die de stoornis pijnsignalen anders kunnen interpreteren van anderen, waardoor ze gevoelig zijn voor chronische pijn. De aandoening kan worden, zodat het uitschakelen van dat een volledige halfjaarbericht moeite met een baan, ondanks het krijgen van medische behandeling voor de aandoening. Gekenmerkt door het gehele lichaam pijn, tot het punt van gebrek aan mobiliteit, sommige artsen en psychologen hebben gezegd dat het een psychiatrische aandoening – veroorzaakt door een depressie, angst, of het leven problemen. Dit lijkt alomtegenwoordig in de medische gemeenschap te zijn en maakt het moeilijk voor mensen die lijden aan het syndroom om adequate medische behandeling en pijnbestrijding te krijgen.

Spierpijn en lethargie in fibromyalgie kunnen ernstig zijn, met spieren op verschillende ‘hot spots’ zijn tender naar buiten aanraking – en dat is de belangrijkste manier waarop artsen de diagnose fibromyalgie. Verschillende gebieden, met de punten samen met de nek, rug en armen zijn belangrijkste indicatoren zijn zo pijnlijk dat het niet ongebruikelijk is voor een patiënt om te huilen wanneer ze worden aangeraakt. Niemand is zeker wat fibromyalgie veroorzaakt. Het lijkt te vaak voorkomen bij mensen die last hebben van migraine en vooral bij vrouwen, maar de correlatie van deze feiten is bewolkt op zijn best. Wel is bekend dat de traditionele methode van pijn verlichting een sombere mislukking is geweest – verdovende middelen helpen een aantal

Niemand is zeker wat fibromyalgie veroorzaakt. Het lijkt te vaak voorkomen bij mensen die last hebben van migraine en vooral bij vrouwen, maar de correlatie van deze feiten is bewolkt op zijn best. Wel is bekend dat de traditionele methode van pijn verlichting een sombere mislukking is geweest – narcotica sommige mensen helpen, maar brengen een groot aantal andere onaangename risico’s, waaronder ernstige obstipatie en risico van opioïde afhankelijkheid. Zoals bij elke opiaten, tijd, het lichaam vereist meer en meer van het geneesmiddel om het gewenste effect te bereiken. Omdat Fibromyalgie wordt beschouwd als een chronische ziekte – hoewel spontane remissies gerapporteerd – het gaat hier over voor zowel artsen als patiënten. Artsen in het algemeen, zijn bekritiseerd voor het voorschrijven van te veel opioïden, die aantoonbaar is gekoppeld aan illegaal drugsgebruik bij voorgeschreven dosering niet om hulp te brengen.

Wat is er bekend zeker is dat fibromyalgie patiënten hebben een verminderde kwaliteit van het leven in vele gebieden – werk, recreatie, relaties en geestelijke gezondheid. Naarmate de ziekte bestudeerd, hebben onderzoekers verschillende dingen die de levenskwaliteit van mensen die met Fibromyalgia leven kan verbeteren gevonden, en een daarvan is controversieel – het gebruik van marihuana, volgens chronische pijn lichaam.

New York City plannen aangekondigd om af te zien arresteren mensen betrapt met marihuana in bedragen van minder dan 25 gram, vertegenwoordigd door de zak van oregano boven, [Foto door Spencer Platt / Getty Images]

De rechtmatigheid van marihuana is een per staat probleem met sommige staten volledig verbod op het, anderen waardoor het door voorschrift voor medisch gebruik, en weer anderen zeggen dat het is ok om recreatief te gebruiken. Dit is een probleem dat de Verenigde Staten een belangrijke verschuiving van het denken over heeft gehad – slechts 10 jaar geleden, werd marihuana beschouwd als weinig meer dan een illegale drug dat was zeker leiden tot hardere drugs. Momenteel hebben de meeste Amerikanen zien medische marihuana in een positief licht in vergelijking met opioïden, dat is goed nieuws voor mensen die lijden aan chronische aandoeningen zoals fibromyalgie.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door de Nationale Pain Foundation in 2014, werden meer dan 1.300 patiënten met fibromyalgie ondervraagden. Meer dan 300 had gemeld met behulp van marihuana te helpen verlichten van hun symptomen. Uit die gegevens, werd opgemerkt dat tweederde gemeld aanzienlijke verlichting van de pijn met slechts vijf procent rapportage geen pijn helemaal.

Traditionele behandelingen van fibromyalgie, zoals de drug Cymbalta niet aanzienlijk in de enquête, met slechts 10 procent of zo melden van goede verlichting. Gebruikers van Cymbalta zijn verschillende graden en types van problemen met de drug, zoals gewichtstoename, oedeem of zwelling van benen en voeten, en een gevoel van “brain mist”, die kan toenemen wanneer men probeert te stoppen Cymbalta gemeld. Andere ernstigere bijwerkingen gerapporteerd, zoals bij veel antidepressiva.

Terwijl artsen in sommige staten zijn vrij om marihuana voor te schrijven aan hun patiënten, moeten anderen wachten op de wetgeving.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *